MOGWAI представят видеоклипа "Ceiling Granny"

8 апр 2021, 07:36 ч. 457 / 7 5
пред./следв.

   Шотландската пост-рок група MOGWAI издаде новия си студиен албум "As the Love Continues" на 19 февруари чрез собствения си лейбъл "Rock Action".

   Творбата стана и първи запис на групата, който достига първо място в класациите на Обединеното кралство. По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към последния сингъл от диска. Видеото е заснето и монтирано от Jon Miner, песента се казва "Ceiling Granny".

 

 

още за:

Mogwai


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Металист 8.04.2021 07:52:04 отговори + 0 2
А, такааа, какво стана

Post-rock, post-black, blackgaze etc. rules, baby! Fuck thrash, death, heavy metal etc. Нямаме нужда от изтупани стари чанти
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 8.04.2021 08:52:26 + 4 0
Че разнните пост стилове съществуват от поне 20 години. Ти сега ли разбра за тях? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.04.2021 11:37:35 + 3 0
Металиста, това е обикновен пост-рок в най-класическия му вид. То бива да живееш в миналото, ама чак пък до такава степен е нездравословно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 8.04.2021 12:15:38 + 0 3
Явно и британците не са разбрали колко "обикновен пост-рок" е това парче, щом са го класирали на първо място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.04.2021 14:54:57 + 0 0
А защо да не го класират на първо място, щом е пост-рок? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".