МОНОЛИТ промотират новото си DVD с концерт в София на 3 април

1 апр 2014, 12:18 ч. 441 / 11 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 3 април, от 21:00 часа, една от най-популярните рок групи у нас, ще представи концерт-промоция на новото DVD "Monolith live at Sofia live club". Клубът ще се превърне в арена на емоциите и ще събере на една сцена банда рокаджии и техните приятели.

МОНОЛИТ е една от най-легендарните рок групи у нас. Създадена през далечната 1983-та, групата е известна с редица хитове от 90-те години на миналия век. Парчетата "Хулиган", "Здравей"," Весело беше на моето погребение" са оглавявали радио и телевизионни класации неведнъж. Те са малка част от песните, с които емблематичните рокендрол-хулигани ще останат в историята на българския рок.

Многократни номинации за албум на годината и най-добър рок певец са сред медийните постижения на рокаджиите. През новото хилядолетие МОНОЛИТ издава три албума. Най-новото за почитателите на култовата рок банда е издаването на новото им DVD "Monolith live at Sofia live club, което съдържа 20 емблематични парчета изпълнени в концертен вариант в едноименния Sofia Live Club.

През годините МОНОЛИТ винаги е била съпричастна към благотворителни и хуманни каузи в страната, заедно с успешната си творческа дейност. През 1999 година бандата е поканена да подгрее публиката за шоуто на легендарните BLUES BROTHERS BAND на блус фестивала "Rothmans Blues".

Музикантите стоящи зад всичко, което си заслужава да чуете и видите в четвъртък, са Тони Чембъра (вокал,акустична китара), Павел Васев (китари), Емерих Амбил (бас) и Калоян Христов (барабани).

Входът за вечера ще бъде 10 лева на място в клуба!

 

още за:

Monolith


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГНР 1.04.2014 22:48:39 отговори + 0 0
Страхотна група... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".