MONSTER TRUCK ще бъдат съпорт на DEEP PURPLE в София през декември

17 сеп 2019, 11:04 ч. 874 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Канадската рок група Monster Truck ще осигури мощен съпорт на легендите Deep Purple по време на специалното им последно шоу в България на 7 декември!

Monster Truck са сформират през 2009 в Онтарио, Канада. През 2010 година издават едноименното си дебютно EP, с което вдигат много шум около себе си, а през 2011 следва и второ – The Brown. Две години по-късно, през 2013, бандата издава първия си студиен албум Furiosity, с който се изкачват на номер 13 в канадските класации. Този пробив им носи и награда Juno за Най-добра изгряваща група на 2013. През следващите няколко години Monster Truck пускат на пазара още два албума – ‘Sittin’ Heavy’ (2016) и ‘True Rockers’ (2018), които затвърждават тяхната популярност! Групата е споделяла една сцена с имена като Nickelback, Billy Tallent, Volbeat, Alter Bridge, Godsmack.

Концертът на Deep Purple в София на 7 декември е наистина специален! Поради огромния интерес на милионите фенове по света, Deep Purple ще посетят отново няколко държави, в рамките на прощалното си турне, за щастие в това число и България. Рок идолите са силно впечатлени от многобройните си български почитатели и ще им подарят едно уникално шоу на 7 декември в Арена Армеец!

Билетите за концерта на Deep Purple в София все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бате Емо 1.12.2019 21:42:36 отговори + 0 0
Че издишат, издишат ...ама, какво добро да очакваме, като след Perfect Strangers, кой да им пише музиката?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Loki 17.09.2019 12:36:29 отговори + 7 0
Те бяха подгряващи и на предишния концерт на Deep Purple в София и останах доволен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 17.09.2019 14:07:45 + 5 0
И аз ги харесах. Радвам се, че отново ще подгряват Пърпъл. Ще бъде готино шоу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 17.09.2019 11:50:56 отговори + 13 1
Щом не са Севи или Конкурент - добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".