MOONSPELL преиздават "Night Eternal" ремастериран и с три бонустрака

19 фев 2019, 13:06 ч. 1015 / 5 10
пред./следв.

   Португалските метъли MOONSPELL ще преиздадат ремастерирана версия на осмия си студиен албум "Night Eternal" (2008) на 13 април. Творбата ще се предлага на CD и цветен винил и ще бъде допълнена с три бонустрака - песни, които са записани по време на сесиите за оригиналното издание. 

   По-долу ще намерите пълния траклист на новата версия.

   MOONSPELL ще гостуват отново в България на фестивала "Hills of Rock 2019" (поръчай билет онлайн), както и на на 17 ноември, заедно с ROTTING CHRIST. Концертът ще се състои в клуб "Mixtape 5" в София (поръчай билет онлайн).


01. At Tragic Heights
02. Night Eternal
03. Shadow Sun
04. Scorpion Flower
05. Moon In Mercury
06. Hers Is The Twilight
07. Dreamless (Lucifer And Lilith)
08. Spring Of Rage
09. First Light
10. Age Of Mothers (bonus track)
11. Earth Of Mine (bonus track)
12. Unhearted (bonus track)

 

още за:

Moonspell


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владо 20.02.2019 09:36:50 отговори + 0 2
Имам и други плочи за слушане, но не мисля че мога да Ви обясня за кефа от слушането на грамофон, а и едвали някой ще ме разберат щом приравняват грамофонна плича и аудио касета. Хайде живи и здрави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 20.02.2019 10:20:30 + 3 0
Аз на вас не ви вярвам. Бих повярвал само на незрящи хора. Те така или иначе имат супер изострен слух. Та искам да пусна на представителна група незрящи звук с високо качество от:
грамофон; магнетофон; ауди касета; CD; mp3/FLAC и блу рей аудио.
И да ги накарам първо да кажат кой звук е по-хубав и след това да познаят кой е от любимите ми грамофони.

А пропо защо чак сега станахте пак грамофонни маниаци? Защо не си останахте такива през 90те години и в следващото 10-тилетие? Хм?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 20.02.2019 10:36:17 + 0 0
* любимите ВИ грамофони Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХейТър 19.02.2019 15:23:52 отговори + 2 2
Муунспел ще гостуват и в Пловдив, няколко месеца преди Микстейпа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владе 19.02.2019 14:53:16 отговори + 3 3
Ами освен най-накрая да си купя грамофн.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 19.02.2019 15:02:35 + 5 3
И що ти е? За да чуеш един албум на 2 плочи трябва 4-5 пъти да се разходиш до грамофона.
Слагаш първата. Обръщаш я. Махаш я, слагаш втората. После обръщаш и нея. И накрая махаш и нея.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 19.02.2019 16:27:10 + 4 6
Ами то именно това че се разхождаш няколко пъти до грамофона прави процеса на слушане още по-вълнуващ- така си по-ангажиран. Слушането на плоча не е като да слушаш mp3 плеър на слушалки- ангажираш се много по-сериозно. Е това сигурно не е за всеки, но за мен (а за много други) си е несравнимо преживяване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 20.02.2019 07:14:27 + 5 0
Не думай. Да се разхождам няколко пъти до грамофона правило процеса на слушане още по-вълнуващ и така съм по-ангажиран.
Сериозно?
Сигурно и гледането на филм е по-ангажиращо така - да прекъсва няколко пъти и да се разхождам до телевизора
Я да изхвърлим дистанционните, за да ни е по-вълнуващо
И на всеки рекламен блок по тв-то да ставаме, за да мут-ваме звука. После пак, за да пускаме звука. Ихаа. Супер вълнуващо. Само така искам да гледам вече филми.
И само така искам да слушам албум - задължително с няколко разходки до грамофона.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз знам 20.02.2019 08:51:01 + 4 0
Не бе, пич. Да се върнем на видео касетите. Да ти задира лентата, да влачи и задължително да я превърташ преди или след гледане. Мноооооого вълнуващо и ангажиращо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 20.02.2019 13:05:27 + 1 3
Ами за някои си е точно сериозно. Все пак съм доста дърт т.е. прослушал музика през 80-те години и може би да е и до навици и носталгия ама тогава най-голямата работа беше да имаш плоча на група, пък тогава се намираха с триста зора и беше доста голяма изненада като Балкантон взе та издаде Last in Line на Dio на плоча. Имахме касетки и аз ги мразех много. И понеже плочата беше голямата работа тогава за такива на възраст като мен си остава голямата работа и сега.
Има и един фактор дето не бива да се игнорира- и сега групите най-често правят отделен мастеринг за плоча и отделен за CD/ дигитална покупка- просто на плоча няма как да се прилагат номерата дето прилагат на CD та (виж за така нареченият loudness war). В резултат на плоча баса си се чува както си се чуваше едно време, ударните си се чуват и те и не всичко е удавено в резултат на мастеринга. Въобще иди някъде където има грамофон и cd player и чуй един и същи албум на плоча и cd и ще разбереш за какво ти говоря- всеки може да чуе не е необходим никакъв изострен слух защото още в самото студио нещата са правени отделно за плоча и отделно за cd и понеже луксозното издание в днешно време е винила то нещата са направени като хората за винила. Разбира се всичките тия разсъждения не важат за някоя група дето толкова си може и е удавила баса и ударните че и вокалите още в студиото та да не се чува колко всъщност не може.
А по въпроса защо през 90-те не сме били грамофонни маниаци. През 90-те съм си купувал единични плочи (не повече от 20 бройки за цялото десетилетие) по простата причина че първо нямаше пари и второ нямаше и как да ги купи човек- по магазините нищо не идваше на плоча и пак всичко беше само през някакви канали за маниаци и на солена цена. Намираха се между другото някакви руски издания на плочи на по-ниска цена и на такива плочи имам няколко албума на Pink Floyd. Сега просто стана по-лесно човек да се снабди с плоча- едно че групите въобще почнаха пак да правят масово плочи, друго че ги докарват в България и трето- това и сега не е евтино ама сега имам пари да си го позволя и това е причината.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".