MOONSPELL ще презапишат свой ранен материал

21 юни 2007, 02:38 ч. 261 / 6 6
пред./следв.
Португалците MOONSPELL ще влязат в студио през юли, за да презапишат албума си от 1994 г. "Under the Moonspell". Освен това в изданието ще влезе и презаписаното първо демо на бандата "Anno Satane". Продуцент е Tue Madsen (THE HAUNTED, DARK TRANQUILLITY, Rob Halford). Дискът ще се появи в началото на октомври чрез "SPV Records". Ето и песните в произволен ред:
01. Halla alle halla al rabka halla (Praeludium/Incantatum Solistitium)
02. Tenebrarum Oratorium (Andamento I/Erudit Compendyum)
03. Interludium/Incantatum Oequinoctum
04. Tenebrarum Oratorium (Andamento II/Erotic Compendyum)
05. Opus Diabolicum (Andamento III/Instrumental Compendyum)
06. Chorai Lusitania! (Epilogus/Incantatam Maresia)
07. Intro
08. Goat on Fire
09. Ancient Winter Goddess
10. Wolves From The Fog
11. Outro
12. Serpent Angel

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


grafinq_bathory 15.08.2007 19:00:36 отговори + 0 0
Moonspell са стра6на банда и една от най-добрите готик метал банди. Ликужаите вампири и вьрколаши!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 22.06.2007 12:10:31 отговори + 0 0
Moonspell са железни копелета, и съответно каквото и да сътворят най-малкото ще е интересно, и почти сигурно изненадващо. А след последния зверски шут, който забиха, очаквам тоя ремастър да е мечка стръвница :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 17:07:06 отговори + 0 0
Те работят по нов материал. Тук не са публикувани всички новини - юли издават best of, след юли започват вече да записват новия албум (него си го записват в студиата на Валдемар) и, с малко повече късмет, още догодина ще имаме ново чудовище (или котенце?). Тъй че това е само някаква тяхна прищявка, сигурно са останали повече парички от аванса на SPV . А и best of-а го издава Century Media с цел да изстискат последната клауза от договора им с Moonspell след неочаквания успех на Memorial. Moonspell са яхнали вълната и май ще се задържат, стига да не се изложат... Аз все пак се чудя какво ще стане от тези записи, точно защото са култови с неповторима сатанинско(anno satanae)-еротична(under the moonspell) атмосфера, която за мен те вече не могат да пресъздадат (е, поне сатанинската :Р). Няма ли да излезе смешничко, когато Фернандо запее цитираният от мен по-долу куплет на Goat on Fire : P. А въобще как сегашните му дет/блек вокали ще заменят някогашните му блек писъци и все пак да видим, изгубил ли го е този негов баритон или действително не го е желал в Memorial. Мисля, че вече са достатъчно пораснали, за да не направят изцепка като Mephisto oт Irreligious, която започва прекрасно и завършва трагично... Не, наистина искам да чуя какво ще направят с блек албумите си сега, след като минаха през толкова много музикални жанрове. А новият албум усещам, че ще е пауър метъл с дроун дуум елементи. Само този жанр им остана! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 16:42:18 отговори + 0 0
Не знам дали има смисъл от това..По-добре да работят по нов материал. Under the Moonspell, Anno Satanae и Serpent Angel и без това са си култови записи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 11:39:36 отговори + 0 0
И истинския коментар - Подпалено козлеееее, ела, нахрани моето желаниииееее! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.06.2007 11:37:23 отговори + 0 0
*умира от кеф* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".