MOONSPELL ще запишат нов албум през 2019 г.

28 авг 2018, 08:03 ч. 605 / 3 0
пред./следв.

   В скорошно интервю вокалистът на португалските "метъл законодатели" MOONSPELL Fernando Ribeiro разкрива, че той вече е написал доста текстове за следващия студиен албум на бандата, а колегите му работят и по музиката за творбата.

   Групата не бърза, тъй като иска да създаде "голям" албум. Вероятно MOONSPELL ще започнат записи през 2019-а, а издаването на диска може да се очаква или през следващата, или през 2020 година.

   Актуалният диск на бандата "1755" излезе през ноември 2017-а. Той е на португалски език, като тематиката му е свързана с Голямото лисабонско земетресение от 18 век. Преди 10-ина дни - на 17 август излезе концертното DVD/блурей/3CD "Lisboa Under the Spell". Материалът за него е записан на шоу на групата през февруари 2017 г. в родния ѝ Лисабон пред 4000 зрители, на което са изпълнени целите албуми "Wolfheart", "Irreligious" и "Extinct".

 

moonspell

още за:

Moonspell


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".