MOONSPELL сложиха датата за България на MySpace-страницата си

4 ное 2009, 10:46 ч. 248 / 8 8
пред./следв.
Колкото повече концерти се провеждат в България, толкова повече отменени и провалени събития ще има. Някои шоута отпадат по обективни причини, други - заради несериозно, граничещо дори с престъпно отношение на пишман-организатори... В цялата тази бъркотия част от феновете все още не са научили на кои родни промоутъри могат и на кои не могат да имат доверие. "Most of Evil Music" отдавна са доказали, че безспорно са от първите, но въпреки това при обявяването концерта на MOONSPELL на 3 декември (поръчай билет онлайн) неголям брой фенове се притесниха от обстоятелството, че датата все още не присъстваше в официалното тур-разписание на португалската банда. Е, тя вече е там и може да бъде видяна на MySpace-профила на MOONSPELL, както и на следното изображение:


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MESHUGGAH 5.11.2009 09:10:30 отговори + 0 0
Аз пък си взех билети и за двата концерта! ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grobarka 5.11.2009 09:02:07 отговори + 0 0
Така е-не са евтини билетите,при все,че има такава голяма конкуренция.аз също ще изчакам в последния момент за билет,за да е сигурно
Дано да дойдат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

antonow 5.11.2009 00:19:41 отговори + 0 0
Билети ше има,защото ценикте не с а евтини,а и конкуренцията с Парадайс Лост ще е жестока.Аз лично още не съм решил на кой концерт да отида.При такава навалиц аот концерти и стагнация на пазара и при липсата на достатъчно кинти ше изчакам до края,за да не стане да изгърма с билите,ако падне концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2009 15:02:33 отговори + 0 0
Евала на Гани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2009 13:08:11 отговори + 0 0
а не щеш ли розови цветчета да ти турат да не ти "блърват" изнеженото око??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolf 4.11.2009 12:54:55 отговори + 0 0
Аз малко градивна критика да направя: такива скрийншоти с текст и малко цветове, по-добре ги правете в gif/png, че jpg мазнята "блърва" буквите и малко дразни. Пък и се пести някой друг килобайт :> Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nenuphar 4.11.2009 11:11:33 отговори + 0 0
има още от промоционалните билети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 4.11.2009 10:51:56 отговори + 0 0
Еми ето! Честито на печелившите. Ще се видим там, за да се смажем така, както се смазахме и на AMORPHIS!

П.П. ...и побързайте с билетите, че да не стане като с АMORPHIS ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".