MORBID ANGEL взимат барабаниста Scott Fuller

9 яну 2017, 18:47 ч. 2185 / 6 1
пред./следв.

   Американските дет метъл пионери MORBID ANGEL обявиха присъединяването на барабаниста Scott Fuller (ANNIHILATED, ABYSMAL DAWN) към групата за записите на новия ѝ албум. Продуцент на творбата ще бъде бившият китарист на бандата Erik Rutan. Издаването на диска се очаква около средата на тази година. Ударните партии са вече готови, предстои да бъдат записани вокалите, китарите и баса. Това ще бъде първо ново издание на MORBID ANGEL след събирането на Trey Azagthoth и Steve Tucker през 2015-а.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Некъф 10.01.2017 09:49:23 отговори + 0 0
Не знам защо си правят труда при положение, че издават на 10 години! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".