MORGANA LEFAY си взимат известна почивка

16 дек 2008, 07:52 ч. 88 / 2 0
пред./следв.
Басистът на шведските пауърметъли MORGANA LEFAY Fredrik "Lubbe" Lundberg разпространи следното съобщение:

   Да, ние си взимаме почивка за момента. Никой не е напуснал бандата, така че това не е проблем. Все още сме приятели, така че това не е проблем. Имаме предложения от няколко лейбъла, така че това не е проблем. Е, какъв, по дяволите, е проблемът? Ами, не мога да ви дам някаква конкретна причина, освен, че така се чувстваме. И ако така се чувстваш, така трябва да постъпиш. Не мога да кажа колко дълго ще продължи почивката, но не мисля, че това е краят на MORGANA LEFAY.

   По време на паузата всички от MORGANA LEFAY ще бъдем заети с други неща. Аз имам проект с Per Ryberg, Tony Eriksson работи по нови песни вкъщи. Peter Grehn подготвя нови парчета за проекта си. Pelle Akerlind свири с всички останали свои банди и Charles Rytkonen работи с INMORIA и се готви за "Korslaget".


   "Korslaget" представлява телевизионно музикално риалити, чието английско наименование е "Clash of the Choirs". В него известни музиканти подготвят свои хорове от аматьори, които накрая се състезават за голямата награда. Последното издание на "Korslaget" бе спечелено от хор, ръководен от Joacim Cans (HAMMERFALL).

още за:

Morgana Lefay


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".