Mortiis разказва защо свали маската пред "Фрактура" тази неделя

18 мар 2011, 09:01 ч. 266 / 3 2
пред./следв.
На 20 март ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на GUANO APES, LINKIN PARK, ISSUE 72 и UNDEROATH. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане организаторът на предстоящия концерт на EPICA. Ще бъде излъчено интервю със скандалните MORTIIS, както и една песен от шоуто им в София. Ще разберете защо фронтменът на групата вече не излиза с маска на концертите, а освен това ще бъде припомнено какво каза Andi Deris от HELLOWEEN за феновете си в България. Клипове и концертни песни на CHILDREN OF BODOM, WHITECHAPEL, VANDEN PLAS, IRON MAIDEN, STRATOVARIUS, KORPIKLAANI, SICK OF IT ALL и PRIMUS ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.
   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Виго Мортиса 19.03.2011 10:01:48 отговори + 0 0
"Свалих маската, защото осъзнах, че без нея съм още по-грозен и страшен.Бау!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.03.2011 13:49:34 отговори + 0 0
айде сега скандални били MORTIIS... Хавард е толкова културен човек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".