Мощна рокендрол енергия взриви Ямбол на концерта на Ian Paice и SAINTED SINNERS

29 окт 2017, 15:07 ч. 3473 / 7 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Здрав рокендрол в най-чист вид, с цялата му взривяваща мощ, разтърси снощи Ямбол в концерта Deep Purple's Night на легендата Ian Paice. Най-великите хитове на „Дийп Пърпъл“ и култови парчета на още рок-икони като AC DC, Led Zeppelin и др. оставиха без дъх препълнилите зала „Диана“ фенове от цялата страна.

Мистър Пейс бе очаквано брилянтен и заразяващ с впечатляващата всеки път енергия в своите изпълнения. Едно стана ясно от концерта в Ямбол – няма значение коя е годината и кога са написани парчетата, истинският неподправен рок е винаги тук и сега с разтърсващата си като преживяване сила. И когато е поднесен без задръжки и компромиси от музикантите, както бе на концерта снощи. „Sainted Sinners“ дадоха безапелационен отговор защо легендарният барабнист на „Пърпъл“ забива именно с тях в подобни проекти. Дейвид Рийс (ех Accept) направи впечатляващи вокални партии в препускащите едно след друго парчета. Изненадата за вечерта дойде от клавириста Алесандро Дел Векио, аплодиран бурно и за вокалните си изпълнения на някои от хитовете на „Дийп Пърпъл“. Пълнотата на въздействието дойде, разбира се и от плътното присъствие на китарните изпълнения на Франк Пане - (Bonfire) и Малте Фредерик Буркерт (бас). Резултатът – над три часа мощна рокендрол енергия. В специалния проект, с който се ангажира един от великите барабанисти на всички времена Иън Пейс, за първи път на българска сцена прозвучаха всички емблематични за „Дийп Пърпъл“ парчета. Сред тях: Child in Time, Stormbringer, Burn, Mistreated, разбира се също Black Night, Strange kind of Woman, Smoke on the Water и много други. За финал логично дойде надъхващият мега хит Highway Star.

Концертът „Deep Purple's Night“ в Ямбол бе реализиран от „Star Productions“, с подкрепата на община Ямбол.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stormbringer 2.11.2017 00:08:17 отговори + 1 0
Концертът беше изумителен ! Надмина многократно очакванията ми !
А този "Пучдемон" отдолу е болен - рокът не е за селяни !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пучдемон 31.10.2017 17:25:12 отговори + 0 5
Тоя няма ли да умре най-накрая? Ама от инфаркт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ха 1.11.2017 07:26:07 + 0 0
Ти си болна душа, пожелавам дяволът да те прибере час по скоро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

И аз 30.10.2017 11:31:45 отговори + 9 0
И аз бях там , пях и се веселих ! Потвърждавам написаното ! Учудващо добра комбинация на Ян Пейс със Сейнтид Синърс ! Невероятни музиканти ! Пейс е забележително жизнен и запазен ! Неизтощима енергия ! Явно има още много какво да даде и за това търси група , с която да го направи . След като Пърпъл обявиха край на кариерата си. Дано да видим и чуем още ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

areuexperienced 29.10.2017 15:46:42 отговори + 17 1
Пейс с истинските Пърпъл не забиваше толкоз в Каварна преди години, колкото сега!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".