MOTIONLESS IN WHITE издават нов албум през юни, вижте видеото "Cyberhex"

11 мар 2022, 15:39 ч. 535 / 10 0
пред./следв.

   Американската банда MOTIONLESS IN WHITE обяви, че ще издаде новия си дългосвирещ студиен албум на 10 юни. Дискът, който ще бъде шести поред в дискографията на групата, е озаглавен "Scoring the End of the World" и ще се появи на музикалния пазар чрез "Roadrunner Records".

   Гост-музиканти в творбата ще бъдат Bryan Garris (KNOCKED LOOSE), Lindsay Schoolcraft (ex-CRADLE OF FILTH), Caleb Shomo (BEARTOOTH) и Mick Gordon, който е работил по саундтрака на видеоигрите "Doom 2016" и "Doom Eternal".

   По-долу може да видите траклиста и обложката, както и да гледате онлайн официалния видеоклип към сингъла "Cyberhex". Видеото към парчето е режисирано от Logan Beaver и Ricky Olson.

01. Meltdown
02. Sign of Life
03. Werewolf
04. Porcelain
05. Slaughterhouse (feat. Bryan Garris)
06. Masterpiece
07. Cause of Death
08. We Become the Night
09. Burned at Both Ends II
10. B.F.B.T.G.: Corpse Nation
11. Cyberhex (feat. Lindsay Schoolcraft)
12. Red, White & Boom (feat. Caleb Shomo)
13. Scoring the End of the World (feat. Mick Gordon)

още за:

Motionless In White


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".