MOTLEY CRUE обмислят последен албум и прощално турне

19 апр 2013, 08:55 ч. 128 / 1 7
пред./следв.
В скорошно интервю вокалистът на MOTLEY CRUE Vince Neil говори за намеренията на бандата да издаде последния албум в историята си през следващата година, както и да направи прощално световно турне, след което музикантите ще се разделят. Обиколката вероятно ще бъде през 2014-2015 г. и ще обхване САЩ, Канада, Европа и Азия. Фронтменът обосновава решението за раздяла с това, че MOTLEY CRUE предпочитат да се оттеглят, докато са на върха, вместо да "увяхнат" бавно и постепенно.
   Дори да не включат България в прощалното си турне, за нас остава утехата, че можахме да гледаме легендарната банда поне веднъж на живо. Това се случи в Каварна, по време на "Kaliakra Rock Fest" през юли 2009 г.
motley crue

още за:

Motley CrueVince Neil


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 22.04.2013 15:22:19 отговори + 0 0
Концертът в Каварна беше супер. Последните им неща също харесвам, и да - добре е да са в София, зала Армеец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2013 02:41:08 отговори + 0 0
Това го повтарят от 2 години насам. Сикс заявява, че ще се оттеглят когато филма излезе, Винс друго...Томи ту казва, че ще има албум ту, че няма да има. Поредната партенка според мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 19.04.2013 18:30:08 отговори + 0 0
Супер!! Аз съм фен на Крю и концерта в Каварна си беше екстра. Истината е, че вероятно Мик вече е зле видимо /на концерта в Каварна накрая едва се държеше/, Томи и Ники "зобат" и "помпат" още... - а новите неща с малки изключения не струват - т.е Винс е прав.. А така поне има шанс да ги видим пак в БГ /или поне в Европа/... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2013 17:59:39 отговори + 0 0
да си домъкнат мръсните задници тук в София, че не се трае.. и аз ги изпуснах в Каварна и много съжалявам.....и най добре в София, тъкмо да видят повече публика, иначе в Каварна ще има 5 човека дето се разкарват с бирите по стадиона Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Girls girls girls 19.04.2013 12:34:32 отговори + 0 0
Стига сте ревали, всеки знае, че "последните" албуми всъщност 90% се оказват "предпоследни"
Айде да си мъкнат гъзовете до тука, че ги изпуснах в Каварна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.04.2013 09:23:39 отговори + 0 0
"На върха" е силно казано, но наистина е кофти. Една от любимите ми групи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

man on a mission 19.04.2013 09:02:30 отговори + 0 0
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuck... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".