MOTLEY CRUE пускат официален видеоклип към песента "All Bad Things Must End"

20 яну 2015, 16:55 ч. 661 / 4 6
пред./следв.

   MOTLEY CRUE в момента са на финалното си турне, което ще продължи няколко години и, което се твърди, че със сигурност ще е наистина последно за бандата. Групата вече представи и последната си песен "All Bad Things Must End" с видео от изпълнение по време на "Summerfest" в Милуоки на 4 юли. Сега по-долу може да видите и официалния видеоклип към парчето.

   Прощалното турне на MOTLEY CRUE ще завърши на 31 декември 2015 г., с шоу в родния им град Лос Анджелис, където преди 34 години започна кариерата им.

 

 

motley-crue-final-tour-2015

 

 

още за:

Motley Crue


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 21.01.2015 15:25:12 отговори + 3 0
Типично парче на Мотли. Жестоко. Клипът - смотана работа, аз така и не виждам в смисъл от каквито и да са клипове, вече са безмислени след ерата на онази телевизия. И все пак има някаква носталгия по онова време, преди да се появи Нирвана, преди да се объркат нещата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cruehead 21.01.2015 07:09:37 отговори + 0 0
Песента е жестока! С нетърпение чакам останалите дати за Европа и естествено, надявам се за дата в България. Cruehead for life!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 21.01.2015 00:36:40 отговори + 1 2
Мотли са велики. Но песента е зле, а винаги не съм харесвал клип направен от откъси от стари клипове... Както и да е, чакаме още дати в Европа - за сега са само 3... Старите албуми са класика! Гърлс ми е твърдо на 1во, после Шаут и тн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

md 21.01.2015 21:04:22 + 0 0
На първо е Too Fast for Love! След това албума с Кораби Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

винс 20.01.2015 17:13:55 отговори + 7 3
чувствам се стар, наистина! Това е една от групите с които израснах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 20.01.2015 20:37:58 + 10 1
Аз също! Спомням си далечната 1983 година, когато ми попадна едно от тогавашните рок списания, на вътрешната страна на корицата, в горната част, имаше снимка на Shout at the devil. Малко по-късно баща ми замина в командировка и моята единствена поръчка беше Shout at the devil. И до ден днешен пазя винила, както и Тиътър ъф пейн, както и Гърс, гърлс, гърлс, както и любимия ми Доктор Фийлгууд... Днес доста по-рядко слушам групата, но винаги с носталгия, спомени и удоволствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".