MOTLEY CRUE ще направят "колосално" съобщение през април

17 мар 2008, 07:27 ч. 129 / 2 4
пред./следв.
Четиримата оригинални членове на MOTLEY CRUE ше направят "колосално" съобщение на 15 април в Лос Анджелис. Разкрива се единствено, че това ще е "едно от най-големите събития в музиката през годината". Сред фенове от всички по-големи градове на САЩ ще бъде избран един щастливец, който ще може да отрази анонса, както и да интервюира бандата и да предава всичко на живо.

още за:

Motley Crue


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 17.03.2008 15:40:28 отговори + 0 0
За съжаление най-колосалното нещо в кариерата им беше когато не бяха те - имам предвид недългия период без Винс Нийл! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.03.2008 12:08:49 отговори + 0 0
ами сигурно ще правят реюниън и някакво световно турне, което да го съпътсва... и може би турнето ще е фестивално... голям праз... нищо колосално... да си гледат работата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 17.03.2008 11:50:05 отговори + 0 0
Само така разправят, но нищо колосално не може да се очаква от тях. Какво, да не се снимат в порно филм цялата група - и за това не стават, вече одъртяха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gaden&Mirizliv 17.03.2008 07:51:45 отговори + 0 0
Мотли Крю загубиха способност да произвеждат "колосални" събития точно преди 20 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".