MOTLEY CRUE записват четири нови песни

14 сеп 2018, 08:11 ч. 1009 / 3 2
пред./следв.

   Вокалистът на MOTLEY CRUE Vince Neil съобщи, че групата планира да влезе в студио, за да запише четири нови писни. Това се случва две седмици след като басистът Nikki Sixx и барабанистът Tommy Lee пуснаха снимка във "Фейсбук" с дългогодишния продуцент на бандата Bob Rock.

   Предполага се, че парчетата ще бъдат част от саундтрака на предстоящия биографичен филм за MOTLEY CRUE  "The Dirt", който ще бъде разпространяван от "Netflix".

  Макар през 2015 г. MOTLEY CRUE да сложиха край на концертната си дейност, подписвайки договор, че повече няма да свирят заедно на живо, те не изключиха възможността да записват нова музика. И явно това ще се случи.

 

още за:

Motley CrueVince Neil


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 29.09.2018 21:48:35 отговори + 2 0
И когато решат могат да си запалят печките с тоя договор, и пак да тръгнат на турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 14.09.2018 17:43:52 отговори + 8 1
По-късно Винс Нийл постна, че договорът касае единствено и само турнета! Дори каза, че групата не се е разпаднала. С една дума, Крю съществуват, дори може и някой спорадичен концерт да изнесат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".