Мото-клуб "Калашниците" организира благотворително рок парти на 5-7 април

20 фев 2019, 07:33 ч. 1023 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За 10-та, поредна година, мотоклуб "Калашниците-МСС", организира благотворително рок парти, с което да положи началото на слънчевите и топли дни на пролетта и предстоящия мото сезон.

За доброто настроение на гостите ще се погрижат любимците от група "KROSSFIRE" и след тях "TSUNAMI ROCK BAND" и други, които ще направят пълен сет от своите парчета на голямата сцена на "Калашниците".

Събитието ще се проведе на 5-7 април 2019 г. на терена на природен парк "Побит Камък", на 20 км от Столицата, до с. Нови хан.

Ще бъдат осигурени: Професионален кетъринг, Бар, безплатен-безжичен интернет и много забавления за малки и големи.
Терена е подходящ за палатки.
Входа е безплатен.

Както е била винаги целта на "Калашниците-МСС", така и този път, ще бъде организирана целогодишна акция за събиране на средства за болно дете.

Тази година малчуганът се казва Даниел Петров - на 4 годинки и е с диагноза - детска церебрална парализа. Дани се нуждае от финансовата ни помощ, за да може да пребори заболяването си и да изживее детството си нормално.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".