Мото-рок фест "Побит Камък 2020" няма да се състои

5 юни 2020, 12:42 ч. 1231 / 14 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Поради усложнената обстановка свързана с пандемията от COVID-19, и във връзка с издадената Заповед Ном. РД-01-256 от 11.05.2020 г. за провеждане на масови събития на открито, с допустима заетост до 30% от капацитета на мястото, и в толерантност с всички клубове и музикални промоутъри, отменили събитията си в този период, Ние, от сдружение "Калашниците", със съжаление ви Уведомяваме, че предвидвиденият за 3-5 Юли - 2020 г. фестивал - "Побит Камък", няма да бъде проведен!

Умоляваме всички верни фенове на фестивала за разбиране и търпение, до 2021 г., когато ще се състои следващото издание.

Благотворителната акция, която поехме в началото на годината за малкия Георги Петров на 3 годинки, дете, което от първата си глътка живот се бори, за да бъде като другите деца, и му е поставена диагноза - Детска Церебрална Парализа със спастична диплегия, ще продължи да се осъществява on line през Фейсбуук и сайта на сдружението - www.kalashnicite.com

Фестивал "Побит Камък - 2021 г." ви очаква! , а Ние, от "Калашниците", ще се постараем да направим отново незабравими миговете на всички вас. Бъдете здрави!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".