Мотоклуб "Калашниците" организира благотворителен фест през юли

15 апр 2014, 16:06 ч. 1103 / 7 7
пред./следв.

   Между 4-6 юли ще се проведе мотофестът "Побит камък 2014", който и тази година е с благотворителна кауза. Събитието ще събере средства за лечението на 8-годишната Кристина Петрова от  Елин Пелин, която е с диагноза детска церебрална парализа. Като част от фестивала ще бъде организиран мото-кордон до Елин Пелин с поднасяне на венци на паметника на бележития български писател. Ще има и множество игри с награден фонд, ще бъдат определени места за мотомагазини и кетъринг. Организаторите имат идеята да поканят следните групи: THE ROCK – Tribute of AC DC (Румъния), Васко Кръпката, ЕПИЗОД, KROSSFIRE,  HEАDSHOT – Tribute of GODSMACK, ЕЛИНОР – Tribute of RAMMSTEIN, ROCKA ROLLA - Tribute of SCORPIONS, EXTREMUM, КОНКУРЕНТ, ОБРАТЕН ЕФЕКТ, VULGAR BULGAR – Tribute of PANTERA, ЧЕРНОРИЗЕЦ, ПЕЦИ БЕНД и др. 

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Немоторист 22.04.2014 16:14:29 отговори + 2 0
Ами да, аматьори са пичовете. И не само като за аматьори се справят чудесно. Желая им успех и тази година. Там съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дезорганизаторът 16.04.2014 09:07:59 отговори + 1 0
Понеже стана въпрос за аматьори да спомена и аз..
Аматьорите миналата година поканиха 10 български групи, събраха над 3200 човека, дариха голяма сума на болно дете, за инфо "ахахаха" може да се свърже (понеже гледам че е много запознат с организирането на подобни мероприятия) със миналогодишните учасници във феста и да попита каква е била организацията на "аматьорите" миналата година, пък чак тогава да пише и да хейти.. Севи, Шеката, Конкурент, Джон Стийл с Тома, Рока Рола, Елинор, ТАКН, Пецко, Изомруд и Обратен Ефект.. - Този фест се прави за 5-та година и до сега не е имало празни обещания..

Всичко зависи от финансовата част, а до тогава има 3 месеца все пак. В момента сигурните 100% са Щурците - с Валди Тотев, Конкурент, Рок Бул, Кросфайър и Трибют на Скорпиънс от Рока Рола..
Това че се "планират" още банди.. не смятам че е глупост и понеже явно си пиеш ракията със "планираните" банди та знаеш какво и със кой е говорено..
п.п - това не е мото събор.
Поздрави...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ахахаха 16.04.2014 00:41:35 отговори + 1 0
Изпуснах само още нещо важно: ЕВАЛА ЗА ТОВА, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ! Не може само да се критикува... Успех и дано се получи все пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ахахах 16.04.2014 00:39:06 отговори + 1 0
Виж го смешника на плаката... От всякеде личи, че тези са пълни аматьори! "Организаторите планират да поканят" - бати глупостта! Може ли да споменаваш имена без въобще да си говорил със самите банди? Това е белег на пишман-организатор, който си мисли, че целия свят само него чака и морете е до колене. Да не стане само като с великата Банкя

То слабоумието си личи само от името на клуба дори...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 15.04.2014 20:30:57 отговори + 0 0
Beso - 2014-04-15 17:49:25
Много точно го каза
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


. 15.04.2014 19:09:12 отговори + 0 0
Стига бе, какво стана с търновкия фест! Старите копелета се излагат! Да дават инфо вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Beso 15.04.2014 17:49:25 отговори + 1 0
Абе всичко хубаво. Концерт, групи, благотворителност, бири, скари, природа.... Ама като почнат тези тикви с пистовите моторит да се дуят и да си мерят пишките, имам чувството, че съм попаднал на дом за възрастни недоноси. Най-върховно става когато почнат да вдигат прахоляци.... Не се диша, а се радват като слабоумни! Нищо против мотоклубовете, кубиците, ама като вкарат 2 ракии и ходи им гледай сеира на повечето... Oт "юнак" на горе !! Дано бъде малко по-човешко тази година !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".