MOTORHEAD отлагат отново турнето си заради здравето на Lemmy

24 яну 2014, 11:51 ч. 253 / 5 7
пред./следв.
Здравословните проблеми на фронтмена на MOTORHEAD Lemmy Kilmister през миналата година доведоха до редица отменени концерти на легендарната банда, като европейската им обиколка бе пренасрочена за началото на 2014-а. Турнето трябваше да започне през февруари, но тази сутрин дойде тревожната новина, че то отново няма да се състои. Въпреки видимия прогрес, лекарите са препоръчали на Lemmy все още да се въздържа от концертна дейност. От групата уточняват, че самият музикант е най-натъжен от тази ситуация и за пореден път се извиняват на феновете. MOTORHEAD обещават, че ще се завърнат на сцената, когато всичко с фронтмена им бъде наред.
lemmy killmister

още за:

Motorhead


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен 26.01.2014 03:04:17 отговори + 0 0
Давай Лем. искаме те...не се предавай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 25.01.2014 12:11:40 отговори + 0 0
Леми обичам те, оправяй се!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и Аз 24.01.2014 15:40:59 отговори + 0 0
Дано всичко да му е наред, въпреки, че наистина заприлича на Дио.....само не ми харесва това с постоянното пренасрочване...Ами нека се оправи човека и тогава обявявайте...То малко взе да прилича на Скорпиънс нали, но по доста по-тъжна причина.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 24.01.2014 15:26:43 отговори + 0 0
Всичко си има своя край.
Трябва да се откаже от активния живот с Motorhead и да живее спокойно до преклонна възраст.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 24.01.2014 15:13:49 отговори + 0 0
Така се отказват за два дена след цял живот злоупотреба с тях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


SuperUnknown 24.01.2014 15:08:36 отговори + 0 0
Май ще се отказва пиенето и цигарите.Леми-Легенда!!!Да се връща по бързо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 24.01.2014 14:43:12 отговори + 0 0
Хм...някой е вдигнал палец нагоре, предполагам е сбъркал...

Колкото до Леми - не ми харесват тия новини, които казват много и малко - За Дио ( лека му пръст ) до последно се говореше, че се подобрява. Да вярно е, че диагнозата беше друга, но двете ситуации малко взеха да си приличат по начина на сервиране на новините, и това хич не ме радва. Дано човекът да се оправи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".