MOTORHEAD отмениха следващия си концерт в САЩ

29 авг 2015, 18:46 ч. 1240 / 5 3
пред./следв.

   След като прекъснаха концерта си в Солт Лейк Сити след четвъртата песен заради здравословни проблеми на Lemmy KilmisterMOTORHEAD "с огромно нежелание" са взели решение да отменят участието си на фестивала "Riot Fest" в Денвър на 28 август. Като причина за влошеното здраве на фронтемна си групата сочи голямата надморска височина на главния град на щата Юта (малко над 1300 м). Следващата спирка от американското турне на MOTORHEAD е в Остин, Тексас, като засега бандата обещава, че ще изнесе концерта си там.

   В последните години, за съжлание, отменените и прекъснати шоута заради 69-годишния към момента Lemmy стават нещо обичайно за британските легенди.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


God 30.08.2015 09:07:37 отговори + 9 1
3 концерта на година и докато е жив само студийни албуми !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mccrypt 29.08.2015 20:06:04 отговори + 19 2
Според мен е дошло времето Леми да се оттегли достойно от активни изяви.
Отнасям се с уважение към постиженията му1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оня 31.08.2015 13:51:36 + 1 0
Така е, обаче заради даунлоуда, пари от рок музика се правят вече предимно чрез концерти, Не че те си нямат де...:-)) А и ми се струва че за него това е единствения приемлив начин на живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".