MOTORHEAD правят видеоигра с българската компания "Haemimont Games"

6 авг 2015, 17:21 ч. 1967 / 9 3
пред./следв.

   Легендарната британска рок група MOTORHEAD, която отбелязва 40-годишен юбилей, обединява сили с "Global Merchandising" и българската (!!!) компания за разработка на компютърни игри "Haemimont Games" за създаването на уникална рок-видеоигра, каквато "не е виждана преди". Все пак, бъдещият продукт е пряко свързван с вече съществуващ такъв - екшън RPG-то "Victor Vran", което е в портфолиото на "Haemimont". Новата игра, с името "Motorhead Through The Ages", е експанжън-пакет за "Victor Vran". Разбира се - тя ще има редица нововъведения и невиждани досега герои и, естествено, "метален" саундтрак. Засега не се съобщава кога може да се очаква премиерата на "Motorhead Through The Ages".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пор4о 7.08.2015 09:44:50 отговори + 9 2
Браво!!! Искаме MOTORHEAD в София!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ото Хитцвелт 7.08.2015 06:34:59 отговори + 13 1
Групата английска, фирмата българска, ама танка си е немски Тигър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 7.08.2015 15:20:06 + 4 1
Ми то това си е един от най-здравите танкове правени някога. Да не искаш да сложат М1 на обложката? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".