MOTORHEAD представят анимационно видео към неиздавана лайв версия на "Shoot You in the Back"

10 сеп 2020, 08:27 ч. 608 / 6 4
пред./следв.

   Както ви съобщихме, MOTORHEAD ще отбележат 40-годишнината на класическия си албум "Ace of Spades" (1980) със специално издание на творбата, което ще се появи на музикалния пазар на 30 октомври.

   Албумът ще се предлага в различни варианти на CD и винил с неиздаван концерт от турнето "Ace Up Your Sleeve", непоказвани снимки и др. И към всичко това - издание за колекционери с 42 неиздавани песни.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн анимационен видеоклип към неиздавана концертна версия на парчето "Shoot You in the Back":

 

 

още за:

Motorhead


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


оппааа 10.09.2020 17:42:36 отговори + 2 0
Е, не е само целта на лейбъла ,който държи правата на легендите да направи още кинти ,но и нещо полезно има в това -продължават да изкарват неща свързана с музиката на легендарната банда и не се забравят ,има по-мади поколения трябва да им се покажат титаните в рока и на тях ,това е хубавото ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 10.09.2020 12:28:36 отговори + 1 3
Кои са тия Motorhead?
Без Леми няма Motorhead!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 10.09.2020 13:48:24 + 2 0
Ами а де?
Кой го пуска това видео?
На клипа пише Mot?rhead
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 10.09.2020 14:06:34 + 3 1
Пуска го лейбъла им с цел да изцедят още малко парички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".