Мотосъбор "Предел 2015" ще се проведе на 17-19 юли

24 юни 2015, 09:09 ч. 1559 / 1 2
пред./следв.

   За девета поредна година в местността Предел край Разлог Мото-клуб "Пирински Вълци" ще проведе Национален мотосъбор. Тази година мероприятието ще се състои на 17,18 и 19 юли, като се очаква да се съберат рокери не само от цялата страна, но и от чужбина.

   В петъчната вечер, 17 юни, на сцената ще се изляат групите DASS и благоевградчаните BLACK ROSE. В събота за доброто настроение на гостите ще се погрижат групите ПЕРУН, ROCK HEART, ROCKA ROLLA. Късно същата нощ на фестивала ще се изяви и софийският стриптийз клуб "Velvet" с богата шоу програма. През двата дни на феста ще бъдат проведени и много мото игри и ще има много изненади. На 18 юни по обяд ще бъде проведена и станалата вече традиция обиколка на град Разлог. Непосредствено след това ще има и състезание за атрактивно каране и драк.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


баба ми 24.06.2015 10:32:19 отговори + 3 2
много неграмотно написано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 24.06.2015 15:07:22 + 1 1
ДраК! Евалата как е написано наиситна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".