MR. BIG са акцент във "Фрактура" тази неделя

1 юли 2011, 08:53 ч. 188 / 8 0
пред./следв.
На 3 юли ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на ACCEPT, AGAINST ALL WILL, AS I LAY DYING и PAIN. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане родната банда LAB FOR MADNESS, която ще говори за бъдещият си албум. Ще бъде излъчено интервю с MR. BIG и една песен от концерта им в София. Освен това ще си припомним какво се случи на скорошното шоу на RHINO BUCKET в Каварна. Клипове и концертни песни на MOONSPELL, PARADISE LOST, IN FLAMES, JUDAS PRIEST, HANGOVER, SABATON, ANATHEMA, PARKWAY DRIVE, METALLICA, SEPULTURA, THE PRODIGY и KATATONIA също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".