MR. BIG започнаха записи за новия си албум

25 сеп 2010, 14:21 ч. 136 / 4 2
пред./следв.
Според Gibson.com, събралите се хардрокери MR. BIG са влезли в студио близо до Лос Анджелис с продуцента Kevin "The Caveman" Shirley (BLACK COUNTRY COMMUNION, AEROSMITH, JOURNEY, DREAM THEATER, THE BLACK CROWES, LED ZEPPELIN), за да запишат нов дългосвирещ албум. Той ще е първи, включващ четиримата оригинални членове на бандата, от 1995 г. насам. Басистът Billy Sheehan казва, че бъдещата творба ще е с "невъзможни китарни и бас изпълнения" и ще е в стила на албума, предизвикал пробива на MR. BIG през 1991-ва - "Lean Into It".

Billy Sheehan и Paul Gilbert с MR. BIG в София, 01.10.2009 г.

още за:

Mr. Big


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иво- Симболик 27.09.2010 16:44:19 отговори + 0 0
Много добра група и невероятни музиканти ще го чакам с нетърпение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 25.09.2010 15:02:05 отговори + 0 0
С огромно удоволствие привествам! )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".