"MTV Unplugged Night" в "Rock'n'Rolla" на 12 февруари

20 яну 2022, 08:14 ч. 1190 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В средата на февруари група музиканти ще ви потопи в славните години на MTV Unplugged концертите. Ще чуете селекция от най-въздействащите акустични парчета на Nirvana, Alice in Chains, Pearl Jam и Soundgarden.

Датата е 12 февруари, събота. Вратите [на клуб "Rock'n'Rolla"] отварят в 20:00, а самото събитие започва в 20:30. Билетите могат да се закупят на място на цена от 8 лв. Концертът е All ages.

 

още за:

Rock'n'rolla


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мухум 21.01.2022 17:24:06 отговори + 1 0
Някои хора се вдъхновяват, други направо си плагиатстват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".