MUCKY PUP се завръщат с албум и турне

27 май 2009, 11:52 ч. 78 / 3 1
пред./следв.
Сочените от множество съвременни американски хардкор групи за пионери в жанра MUCKY PUP решиха да възобновят кариерата си. За начало, на 19 юни лейбълът "I Scream Records" ще издаде нов диск на групата, озаглавен "A Boy in a Man's World/Now" и правещ явна препратка към появилата се точно преди две десетилетия плоча "A Boy in a Man's World".
   Паралелно с появата на диска, MUCKY PUP ще предприемат и европейско турне под надслов "20th Anniversary & Reunion Europe Tour 2009", чието разписание засега включва дати в западната и централната, но не и в източната част на Стария континент...

MUCKY PUP - "Hippies Hate Water"

още за:

Mucky Pup
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 27.05.2009 13:28:37 отговори + 0 0
А стига бе!! Егати приятната изненада-Мъки Пъп?!?!))
Големи веселяци бяха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".