Музикантът от група ЛЮБЭ Анатолий Кулешов загина при катастрофа

20 апр 2009, 21:59 ч. 727 / 3 5
пред./следв.
Музикантът от група ЛЮБЭ Анатолий Кулешов загина при пътнотранспортно произшествие в Москва. Анатолий Кулешов e беквокал и хормайстор на ЛЮБЭ в продължение на дълги години. Кулешов е женен и има две дъщери. От Държавната автомобилна инспекция съобщават, че катастрофата е станала около 18:10 ч. българско време в неделя в района на улица "Первой Фрезерной". Представител на службата уточни, че водачът на автомобил марка "Мерцедес" е изгубил управление и се е ударил в бордюра, след което колата отскочила и връхлетяла върху паркиран до тротоара товарен автомобил "Волво". В резултат на катастрофата шофьорът Валерий Новиков, на 33 години, бил настанен в тежко състояние в болница и впоследствие издъхнал на операционната маса. Пътуващият в колата Кулешов починал на място от получените травми. По предварителни данни, у водача на автомобила не са намерени документи за правоуправление. Още не ясно каква е причината за катастрофата, но автомобилът в който е пътувал се е движел с превишена скорост, за което говори характерът на получените при удара повреди. Възможно е на поведението на колата марка "Мерцедес" да са повлияли атмосферните условия – през целия ден вчера в Москва валеше сняг. Наред с това в участъка на пътя, където е станала катастрофата, е липсвал знак "Опасен завой", поясняват от московската милиция.

Източтик: Агенция "Фокус"

още за:

LubeAnatolii Kuleshov
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.04.2009 10:29:27 отговори + 0 0
Почивай в мир ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 21.04.2009 00:23:44 отговори + 0 0
Почивай в мир ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headbang_Bastard 20.04.2009 23:21:36 отговори + 0 0
Мир на праха му! Солдат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 20.04.2009 22:06:58 отговори + 0 0
Почивай в мир ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.... 20.04.2009 22:02:17 отговори + 0 0
RIP Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".