Музиканти от различни групи изказват подкрепа и предлагат помощ на James Hetfield

30 сеп 2019, 12:05 ч. 3318 / 11 15
пред./следв.

   През изминалия уикенд дойде новината, че лидерът и фронтмен на METALLICA James Hetfield е влязъл отново в клиника за лечение на зависимости. Това принуди групата да отмени турнето си в Австралия и Нова Зеландия.

   След това редица музиканти от други групи коментираха, изказаха подкрепа и дори предложиха и помощ на Hetfield.

   Jamey Jasta от HATEBREED сподели, че самият той е бил вдъхновен именно от James, за да се откаже от употребата на алкохол. Примерът, който е получил, му е помогнал да успее.

   Matt Sorum (GUNS N' ROSES, VELVET REVOLVER, THE CULT) коментира, че Hetfield показва изключителна сила, за да предприеме необходимите стъпки, за да бъде отново здрав и щастлив.

   Бившият басист на METALLICA Ron McGovney казва, че е приятел с James още от преди участието му в групата. Както и че самият той е трезвен от две години, и ако Hetfield има нужда от нещо, той знае телефонният му номер и може да му позвъни по всяко време.

   В същото време SLIPKNOT, които трябваше да придружат METALLICA в Австралия и Нова Зеландия, разпространиха изявление, в която казват на феновете си в "Долната земя", че правят всичко възможно да ги посетят въпреки отмяната на обиколката. Бандата от Айова желае всичко най-добро на фронтмена на METALLICA и мислите ѝ са с него.

 

james hetfield



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 2.10.2019 15:52:53 отговори + 7 0
Това турне ги разпиля. Човек когато е спокоен и си е в къщи, по-малко му се пие. Като е на 2-годишно турне, напрежение, емоции едно-друго, няма го семейството покрай него, няма я жената да го контролира... и се отключва зависимостта. То на турне ко друго да прайш освен да пиеш и да се друсаш. Много групи от 80-те минаха по тоя път. Металика и те са група от 80-те, не го забравяйте, нищо че сега е 2019-а. Духа на рокендрола е жив. Гледайте филма за Мотли-Крю. Не, че е нещо особено като художествена стойност, но добре описва живота на групите по време на турнета. Желая успех на Джеймс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 1.10.2019 01:28:13 отговори + 13 1
Явно е достатъчно сериозен проблемът, щом е влязъл в клиника и са отложили всички останали концерти за 2019та. А такъв проблем не възниква от днес за утре, т.е. реално цялото им турне в Европа е било на ръба на провала. Имах щастието да ги гледам в Прага - уникална енергия и пълно раздаване на сцената в продължение на повече от 2 часа. Няма как да не се отдаде чест на някой, който бори такива сериозни проблеми и въпреки това през вечер излиза пред повече от 70хил зрители и се раздава докрай, все едно нищо му няма. Дано да си овладее зависимостите и шоуто да продължава още дълго! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 30.09.2019 19:01:22 отговори + 11 1
Кофти работа. Късно е вече да се учи да пие по малко домашна ракия с харни мезета. По скоро трябва да се научи изобщо да не близва. Браво за това ,че е осъзнал какво трябва да направи.Или браво на хората около него ,че са го убедили какво трябва да направи, защото комуникацията със зависими хора е трудна. Дано да успее да пребори този си проблем и да продължи да ни радва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 30.09.2019 13:03:09 отговори + 10 2
Не, че има кой знае каква връзка с темата, ама точно тия дни с най-голям кеф си преслушах цеееелия "Lulu", от първата до последната песен ... Мога само да кажа ( и като реплика към феновете, които ще ме критикуват за пореден път за музикалния ми вкус ) че лично според мен тоя албум колкото повече време минава и "отлежава", толкова по-добър става (някой ден съм сигурен, че ще бъде оценен подобаващо и ще получи заслужено място в сърцата на феновете, въпреки, че на този етап подобно твърдение май звучи по-скоро в сферата на научната фантастика )...

Иначе, желая по-бързо изчистване от зависимостта на Джеймс и да се върне по-скоро на концертната сцена... А защо не и някой от тези бъдещи концерти на Металика не мине и отново през България (хм, е, това вече пък си прозвуча без никакво съмнение абсолютно в сферата на научната фантастика )...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Срам и позор 30.09.2019 22:41:08 + 2 9
Алчни чичаци,прееее...цакаха добрите момчурляци и ги метнаха на ивреити.......и ей го сега резулта. Жеймс ше даде фира и после ....разделяй и владей. Позната история,ама пари при пари отиват-трустори. NIRVANA,QUEEN,ЖОРЖЕТА МАЙКЪЛ,МАЙКЪЛ ЖЕКСЪН......СЕ ОГРОМНИ ''ТАЛАНТИ'''-пидали,наркоманьйе и педафили,ама идоли на мнооо големото стадо ....куче-касички рийшли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 1.10.2019 09:06:51 + 7 1
Азисе, ти ли си ?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санди 30.09.2019 12:57:16 отговори + 16 1
Джеймс да не се бави, ами да дойде на една обиколка с мен из есенните Родопи. При бабите и кръчмите. Гарантирам му, че ще се научи да пие както си трябяа-блага домашнярка, не по много, с мезе,бавно и славно )без ексцесии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мастъра 30.09.2019 13:07:21 + 20 1
Той в момента Джеймс е леееко възпрепятстван ... Ти обаче всичко това го описа толкова хубаво ( с тия ми ти там Родопи, блага домашнярка, арни мезета и т.н. ), че то, такова- ако не е много нахално може ли аз да се възползвам от предложението и да дойда вместо него ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 30.09.2019 14:03:31 + 9 0
искам и аз! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 30.09.2019 12:43:43 отговори + 17 21
Джеймс ще изтрезнее и турнето ще продължи ! Въпрос на време е ! А Металика си остават недостижими - номер 1 за всички времена в метъла ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 30.09.2019 15:29:29 + 9 10
Друг път Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 30.09.2019 12:27:09 отговори + 11 3
На кой адрес мога да му изпратя 2литра домашна МАРТИНОВСКА сливова 50-55градусова рикия на нашия човек.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 30.09.2019 13:10:30 + 9 1
А, ти пък! Шъ хабиш ся хубавата ракийка ... Я направо залепи на бутилката един етикет с големи букви:" До Мастъра". Те куриерските фирми шъ намерят начин да ми я доставят ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чудя се....?! 30.09.2019 14:08:03 + 3 0
Къде ли ШЪ отиде пратката???...Аз познавам "бая" "Мастъри"....единия гони петдесетака вече...да е жив и здрав...!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 30.09.2019 14:37:29 + 1 1
Тц, аз съм друг Мастър значи . Тъкмо започнах 40-те си години ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".