Музикантите от AS I LAY DYING работят по нов проект с друг вокалист?

5 апр 2014, 13:37 ч. 221 / 3 4
пред./следв.

   Всичките четирима музиканти от AS I LAY DYING са пуснали в профилите си в социалната мрежа "Instagram" кратки видеа, на които се вижда как работят в студио по нов материал. Насоката на музиката е доста различна от познатите досега творби на AILD, което навежда на мисълта, че те може да създадат нова банда с друг фронтмен. През май се навършва една година от ареста на вокалиста Tim Lambesis по обвинения в заговор за убийството на съпругата му. През февруари певецът се призна за виновен и го грозят до 9 години затвор. Вероятно е Nick Hipa, Phil Sgrosso, Jordan Mancino и Josh Gilbert да са решили да продължат по нова музикална пътека.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тим Ламбезис 6.04.2014 15:35:38 отговори + 0 0
Нашият Господ Иисус ми се яви насън и ми каза, че трябва да си удрям Б-12-ки преди кардио, за да стана неговия нацепен фитенс пратеник сред хората. Жена ми е неверница и ако не аз, сам Той ще я поръча. Слушайте християнски метълкор и ще пребъдете вовеки до татуираното коляно на Иисус.

П.С. Благодаря за сникърса. Господ не забравя такива услуги.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SUlfric 6.04.2014 13:29:12 отговори + 0 0
AHAHHAHA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Другия от рекламата 5.04.2014 19:55:46 отговори + 0 0
Тим, хапни един Сникерс, човече! Ставаш жаден за кръв фитнес-мани-як, когато си гладен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тим Ламбезис 5.04.2014 15:03:54 отговори + 0 0
Ще ги поръчам, ако ме изключат от бизнеса. Новата насока ще бъде християнски прогресив пост метълкор, нещо нечувано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".