Музикантите от ILL NINO се разбраха за името на бандата

27 мар 2020, 10:25 ч. 676 / 6 1
пред./следв.

   През януари 2019 г. американските "латино" метъли ILL NINO преживяха разкол, като едната фракция съобщи, че трима от членовете (вокалиста Cristian Machado, китариста Ahrue Luster и ритъм китариста Diego Verduzco) напускат, а те от своя страна обявиха, че продължават с друга версия на групата.

   Известно време и около двата варианта на ILL NINO не се чуваше нищо ново. Досега, когато музикантите разпространиха съвместно изявление, в което се казва, че са постигнали споразумение.

   Барабанистът Dave Chavarri и басистът Laz Pina получават правото да използват името ILL NINO, а бившите им колеги ще се насочат към други проекти. Текстът на споразумението остава в тайна, като музикантите коментират, че в него нито една от страните не признава вина и не се е стигало до съдебни разпореждания.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xarhtna 27.03.2020 16:08:12 отговори + 4 0
Като цяло: вече няма ill nino... много жалко, защото винаги са били интересна и оригинална банда. Ще си слушам старите работи с кеф и носталгия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".