Myles Kennedy (ALTER BRIDGE) споделя във "Фрактура", че бандите са отговорни за посланията към публиката си

9 юни 2017, 06:19 ч. 896 / 4 1
пред./следв.

   На 11 юни ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на IN THIS MOMENT, DRAGONFORCE, RED HOT CHILI PEPPERS, EXTREMUM и BAD WOLVES.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Myles Kennedy (ALTER BRIDGE, Slash) и ще бъде излъчен концерт на Marilyn Manson. В интервюто Myles коментира, че песните, които пише, влияят и на него самия, как се отразява на ALTER BRIDGE периодът, в който е свирил на тромпет в джаз банда, и защо с групата избягват политическите послания в песните си. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Flo Schwarz (PYOGENESIS) за родните фенове. 

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c RAMMSTEIN, Raphael Browne ще прави кавър на LAMB OF GOD, класическата песен ще бъде нa ALICE IN CHAINS, в "Exotic" ще бъдат представени DAZZLE VISION, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от шоуто на FATES WARNING у нас през 2012 г. Клипове и концертни песни на NAZARETH, Travis Cormier, APOCALYPTICA и RANCID също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

    Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


siXXX 9.06.2017 18:02:35 отговори + 4 0
Докато има хора като Майлс, истинския Рок ще е жив! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".