MYRATH се разделят с клавириста си

19 юли 2022, 16:39 ч. 796 / 23 4
пред./следв.

   Гостувалата три пъти в България тунизийска метъл група MYRATH съобщава, че се разделя с клавириста Elyes.

   От бандата коментират, че подобно решение не се взима лесно и то идва след внимателно и обмисляне в продължение на месеци. Раздялата с Elyes се налага, за да бъдат заздравени връзките между останалите в бандата. За тях участието в MYRATH е като да са в едно семейство и те не искат да допускат раздори.

   Самият клавирист разкрива, че решението е взето още преди около две години, но паузата заради пандемията от COVID-19 е забавила обявяването на напускането му.

 

elyes, myrath

още за:

MyrathElyes


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 20.07.2022 06:52:35 отговори + 0 4
Сигурно Слави го е ангажирал за предизборните си концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frodo 19.07.2022 17:50:23 отговори + 0 10
Тея да не са от оня тип мъже, че ще заздравявят връзките си егаси обяснението за изгонване !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 19.07.2022 18:11:24 + 7 0
Не са. А ти да не си такъв, че като видиш връзки веднага за това си мислиш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 19.07.2022 22:59:10 + 3 0
Какво бе, Фродо, мъж ли си търсиш, че задаваш такива въпроси? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".