MYSTIC PROPHECY показаха обложката на новия си диск

2 окт 2011, 16:05 ч. 129 / 1 1
пред./следв.
MYSTIC PROPHECY ще издадат новия си, седми студиен албум "Ravenlord" на 25 ноември чрез "Massacre Records". Продуцент на творбата е Roberto Dimitri Liapakis (SUICIDAL ANGELS, VALLEY'S EVE, INSIDEAD), а миксирането е дело на Fredrik Nordstrom (DIMMU BORGIR, ARCH ENEMY, IN FLAMES). Дискът е първи за новия барабанист на групата Claudio Sisto. Ето списъка с песни, а по-долу виждате и обложката, дело на Jonas Kawalek:
01. Ravenlord
02. Die Now
03. Eyes Of The Devil
04. Cross Of Lies
05. Hollow
06. Wings Of Destiny
07. Endless Fire
08. Damned Tonight
09. Reckoning Day
10. Miracle Man (Ozzy Osbourne cover)
11. Back With The Storm (bonus track)
Mystic Prophecy - Ravenlord

още за:

Mystic Prophecy


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Scardust 2.10.2011 16:30:05 отговори + 0 0
е обложката е доста Авенджъд Севънфолд... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".