На 12 май българският лейбъл "Amek" празнува десетгодишнина

24 апр 2018, 14:12 ч. 688 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 12 май българския лейбъл и буукинг колектив Amek ще отбележи първото си десетилетие на родната сцена. Десетгодишнината ще бъде отбелязана с мащабен концерт в двете зали на столичния клуб "Mixtape 5".

На живо ще чуем десет изпълнения на артисти от лейбъла. OOHS!, ate, Trysth, Valance Drakes и Иван Шопов, Leaver и Tim Holehouse, LATE, Mytrip, Conjecture, Evitceles, и Cyberian ще ни представят музика в жанрове от ambient до shoegaze, и sludge.

Билетите са в продажба тук: http://bit.ly/2pqJZpr на цена от 15 лв. В деня на концерта входът ще бъде 20 лв.

В цената влиза и достъп до афтър партито в малката зала на клуба, което е в ръцете на колектива Бетон, Climaxim и Ghost303.

През 2008 Amek Collective се заемат със задачата да организират на родна земя концерти на артисти от най-радикалните и експериментални течения в музиката. Няколко години по-късно започват да издават (основно) съвременна българска музика на аналогови носители – касети и винил. По повод десетгодишнината си, Amek са подготвили две нови издания на плочи и две на аудио касети.

 

още за:

AmekAmek Collective
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sebastian 25.04.2018 14:18:36 отговори + 2 1
На 12 май българският "какво" и "какво"???????!?!?!?!?!!?

Честно казано, думите "българският", "лейбъл" и "буукинг", написани в едно изречение, изглеждат много странно и безвкусно!!!
Кое му е българското на "лейбъл" и "буукинг"???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".