На 13 януари в "От другата страна" по радио Варна

12 яну 2014, 10:57 ч. 183 / 3 1
пред./следв.
На 13 януари в "От Другата Страна" по радио Варна: Специално интерво с Tim "Ripper" Owens (BEYOND FEAR, екс-JUDAS PRIEST, екс-ICED EARTH); Надя Валентинова за новия сингъл на ГРАНУЛОМ "Не забравяй тъгата"; Гости в студиото LIEVEIL, които ще представят дебюта на бандата "Instigator"; Димо Тодоров за промоцията на новия албум на ERIDAN "Пътят към прозрението" на 15 януари в София; Николай Медаров за четвъртия брой на фензина за ъндърграунд метъл сцената "Терозин". Слушател на "От Другата Страна" ще спечели "Звяра" - биографията на Paul Di'Anno (екс-IRON MAIDEN), предоставена от издателство "Addix". В предаването ще звучи музика на: MOTLEY CRUE, URIAH HEEP, CLAYMORE, BRUTAL TRUTH, VAN HALEN, IN THIS MOMEMT и др.

   "От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.
Dio Disciples Каварна


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ingeborg 13.01.2014 21:15:40 отговори + 0 0
"Браво" на издателство "Addix"! С груба граматическа грешка още от самото заглавие! "ЗвярЪТ", а не "Звяра", нали така?
Защото ако за редовия фен, правилният правопис не е задължителен, то за тези, които си изкарват хляба със слово, подобно нещо е недопустимо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".