На 15 ноември стартира онлайн излъчване новата "Heavy Metal Television"

19 окт 2012, 17:12 ч. 269 / 1 9
пред./следв.
На 15 ноември 2012 г. ще стартира амбициозният онлайн проект "Heavy Metal Television" - Интернет телевизия, която ще излъчва нонстоп, 24 часа в денонощието с HD-картина и висококачествено аудио. Каналът планира да върне към живот "класическия MTV-формат", но с банди като JUDAS PRIEST и IRON MAIDEN, плюс по-нови изпълнители като FIVE FINGER DEATH PUNCH, SHINEDOWN и др. Водещите ще бъдат млади хора, които ще разнообразяват видеоклиповете с кратки интервюта, анонси, коментари и др. Работи се по бъдещи специализирани предавания. Желаещите да рекламират в "Heavy Metal Television" спонсори ще имат богати и интересни възможности да представят продуктите и услугите си. За да разберете за какво става въпрос, посетете www.heavymetaltelevision.com на 15 ноември.
Heavy Metal Television
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MANOWAR 21.10.2012 06:05:59 отговори + 0 0
ДО "ВАРНА" ИМА НУЖДА, ПОРАДИ ЕДНИЧКАТА ПРИЧИНКА ЧЕ В ТУБА КАЧЕСТВОТО Е ОТ ПОВЕЧЕ КОФТАЖ, РЯДКО ЩЕ ПОПАДНЕШ НА НЕЩИЧКО КАЧЕСТВЕНО...С ДВЕ ДУМИ КОГАТО ТЪРСИШ НЕЩО ОПРЕДЕЛЕНО ОКОЛО НЕГО СА СЕ "БЪГНАЛИ" И ДРУГИ ПРОСТОТИИ СЪС СЪЩОТО ЗАГЛАВИЕ.........КАПИИИИИИШ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Относно Nine Inch Na 20.10.2012 22:09:25 отговори + 0 0
@Има нужда!
Като наричаш една от най-великите индъстриъл рок групи "шитня", показваш единствено колко псевдопросветен и ограничен си. A относно As I Lay Dying - те също са абсолютно солидна група, една от най-добрите в метълкора в момента. Нямам никакъв проблем с класическите метъл групи, и аз харесвам много от тях, но някои фенове като теб в случая явно са заклещени във времето на 80те и плюят по всичко ново претендирайки, че те виждаш ли са от просветените, а всички останали само се заблуждават, че слушат метъл. Явно да слушате това, което ви харесва, не е достатъчно, и за да изпитате пълно удоволствие трябва и да плюете по това, което харесват другите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

argail76 20.10.2012 13:01:21 отговори + 0 0
Хубаво е че, ще е с HD картина.Трябва да се помисли и за тъкава бг метал телевизия по кабеларките, не само предавания като "Фрактура","Часът на Рока"....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.10.2012 10:17:02 отговори + 0 0
http://www.heavymetalbg.000space.com/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 20.10.2012 08:18:17 отговори + 0 0
При наличието на Ю тюб има ли нужда от такива неща? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ingeborg 20.10.2012 00:26:09 отговори + 0 0
Има нужда!
Това ми хареса!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Има нужда! 19.10.2012 21:10:59 отговори + 0 0
При това - належаща! Приветствам всяка идея за подобна телевизия, като освен развлекателна, очаквам от нея и образователна функция. Подрастващите имат нужда от сериозна просветителска дейност по отношение историческо развитие на хеви метъла. Не може да смятат, че всеки с дънков елек и нашивки на Моторхед е алкохолизиран чичак, а музиката започва и свършва с шитни, дето не можеш да им произнесеш името от претенциозност (найн инч-бабини трънкини и ес ай лей серинг...) ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.10.2012 20:38:35 отговори + 0 0
с тази разлика че това не е българско Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Klinghoffer 19.10.2012 20:29:13 отговори + 0 0
Тоя експеримент май вече го гледахме преди няколко години, за няколко месеца. Даже вече и не помня как се казваше...
Кой изобщо гледа телевизия?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".