На 16 май в "От другата страна" по радио "Варна"

15 май 2011, 13:16 ч. 144 / 2 0
пред./следв.
На 16 май в "От другата страна" по радио Варна: Специално интервю с вокалиста на немските "бардове" BLIND GUARDIAN Hansi Kursch; Светослав Янакиев ("ShadowLand Music") за концерта на канадските екстремисти KATAKLYSM на 22 май в София; Звезди (АХАТ) за конкурса за авторска музика "Rock Only!" в Пловдив; Вокалистът Димо Петков за дебюта на KROSSFIRE "Learning To Fly"; Интервю с Eric Forrest (E-FORCE); Грайнд и дет метъл вечеринка с Тодор Войнски и Юлиян "Джоса" Сидеров от бар "Grind" и подробности за концерта на DISGORGE във Варна. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят покана за концерта на мексиканците DISGORGE на 21 май във Варна, предоставена от бар "Grind", кърпа за глава от магазин "Яко", София, фланелка от магазин "RockLand", Варна и новия брой на "Про-Рок". В предаването ще звучи музика на: DIO, PESTIFER, NUCLEAR, JENIFEREVER, ХАДЕС, KATATONIA, 30 SECONDS TO MARS, PRAYING MANTIS, TANK, MORBID ANGEL и др.

   "От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".