На 3 август започна петото издание на фестивала "Spirit of Burgas"

4 авг 2012, 09:22 ч. 276 / 6 3
пред./следв.
Петък, 3 август 2012 г. Единственият по рода и мащаба си музикален фестивал у нас - "Spirit of Burgas" - даде начало на петото си поредно издание. Вече със сигурност можем да говорим за традиция и постоянно развитие, макар през 2012-а то да не е в угода на феновете на по-тежката музика. Сега фестивалът набляга на по-популярни електронни стилове, техно, денс и др. п., но, както винаги, на събитието има за всекиго по нещо. Тук е отново "Jack Daniel's Rock Arena"-та, а на нея в петък се изявиха СИЛУЕТ, НОМАДИЯ, румънците LES ELEPHANTS BIZARRES, ОСТАВА СВЕТЛЬО & THE LEGENDS и Милена. "На Тъмно Freestyle" сцената приюти ROCK A SHOCK, KOZZA MOSTRA, ДЖАНГО ЗЕ, ЪПСУРТ и др., а най-интересното за нас на Главната сцена предстои днес и утре. Това ще са сетовете на идващите за втори път на "Spirit of Burgas" THE PRODIGY, канадците SUM 41 и големите хедлайнъри на 5 август - KORN. Както стана ясно преди броени минути, последните най-вероятно ще бъдат с басиста на MUDVAYNE Ryan Martinie, тъй като титулярът Fieldy и жена му очакват през този месец да им се роди дете.
Spirit of Burgas 2012
Spirit of Burgas 2012
Spirit of Burgas 2012

още за:

Spirit Of Burgas


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.08.2012 15:47:58 отговори + 0 0
.... Започна и WACKEN ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.08.2012 23:08:59 отговори + 0 0
Haters gonna hate и пак това си остава най-стабилния фест в БГ : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.08.2012 20:15:41 отговори + 0 0
Спирит ъф БърррГъссссссссс............
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".