На 4 октомври в "От другата страна" по радио "Варна"

3 окт 2010, 13:36 ч. 244 / 3 0
пред./следв.
На 4 октомври в "От другата страна" по радио Варна: Специално интервю с Christian "Chrigel" Glanzmann (ELUVEITIE); Администраторът на Muzikant.org Рафаил Младенов – "Рафо" за фестивала по повод 6-годишнината на най-големия сайт и форум за музиканти в страната; Албена Цолова – Бета с репортаж от концерта на BONFIRE в София; Мартина Балджиева (цигулка, вокал) за втория албум на ИЕРИХОН "Стъпка през"; Представяне на новия 73-и брой на "Про-Рок" от Антон "Torden" Андонов; За дебюта на пернишката група ТРОЛИТЕ "Drummers in the Sky" – разговор със Сашо Велинов; В "Мазето на Вакашински" – представяне на SIVA SIX и участието на проекта в "Gorgon Halloween Party" на 31.10.2010 в София и новия 12-и брой на списание "Roling Stone" от Евелина Турмакова. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят покана за концерта на SCORPIONS на 9 октомври в София, предоставена от "Art BG", покана за концерта на ELUVEITIE и KORPIKLAANI на 13 октомври в София, предоставена от "ABV Pro", медальон предоставен от магазин "Яко" - София, новия брой на "Roling Stone" и ъндърграунд списанието "Devilry". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас, както и музика на: DEATH ANGEL, FIREWIND, БАЛКАНДЖИ, FLOTSAM AND JETSAM, GRAVE DIGGER, THE REVENGE PROJECT, CRADLE OF FILTH, ARCH ENEMY, YES, SLASH и др.

   "От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".