На 7 март в "От другата страна" по радио "Варна"

6 мар 2011, 17:48 ч. 241 / 2 4
пред./следв.
На 7 март в "От другата страна" по радио Варна: Специално интервю със SVART CROWN; Александър Бояджиев (LAST HOPE, "Re-Act") за концерта на DEATH BEFORE DISHONOR на 10 март; Албена Цолова – Бета (магазин "Яко", София) с репортаж от концерта на COMBICHRIST и MORTIIS; Китаристът Спас Спасов за дебюта на пловдиската дет банда UNHUMANITY; Ивайло Старчев (летище "Варна") за срещите си с пилота Brice Dickinson (IRON MAIDEN); Грайнд и дет метъл вечеринка с Тодор Войнски и Юлиян "Джоса" Сидеров от бар "Grind". "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-популярния български сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев; Историята на песента "Trial By Fire" от класическия NWOBHM-дебют на британците ELIXIR "The Son of Odin". Слушатели на "От другата страна" ще спечелят: първия за годината брой на "Про-Рок", както и тениска, предоставена от магазин "Яко". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас, както и музика на: SHAMBLESS, DESTRUCTION, SINISTER, TIMES OF GRACE, JAG PANZER, FAT WHITE CHIEFS, VAN MYER, FYELD и др.

   "От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.03.2011 22:37:43 отговори + 0 0
Тревата ако е наркотик,не зная...всички сме големи наркомани,значи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.03.2011 22:06:25 отговори + 0 0
Щом го "проповядва", значи усилено се опитва да убеди някого в нещо. Дано да е вярно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дидо 7.03.2011 13:28:22 отговори + 0 0
Александър Бояджиев от години проповядва, че е не взема наркотици, че не пие алкохол и не яде месо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.03.2011 22:58:40 отговори + 0 0
Ще спра радио-приемника, докато трае интервюто с Re-Act пича, щото последния път от там излезе облак от ганджа-пушек, докато той говореше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".