На 8 февруари в "От другата страна" по радио "Варна"

7 фев 2010, 22:56 ч. 208 / 2 0
пред./следв.
На 8 февруари в "От другата страна" по радио Варна: Специално интервю с John Lawton (ON THE ROCKS, екс-LUCIFER'S FRIEND, екс-URIAH HEEP); Стоян Атанасов от "ABV Pro" за концерта на GAMMA RAY, SECRET SPHERE и FREEDOM CALL на 21 февруари в София; Албена Цолова - Бета с коментар от промоцията на новия албум на VRANI VOLOSA "Heresy/Epec"; Гости в студиото варненската етно гордост ЛОТ ЛОРИЕН, които ще представят едноименния си проект "Лот Лориен" и концерта на групата на 14 февруари в радио "Варна"; Разговор с китариста на алтернативната рок банда DER HUNDS Вили Попов; Премиера на новия сингъл на индъстриъл проекта MAZUT "Rage Inside". Слушател на "От другата страна" ще спечели покана за концерта на DEAD INFECTION във Варна на 20 февруари, осигурена от бар "Grind". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас, както и музика на: TREAT, CRAZY LIXX, AURAS, PANTOMMIND, DEAD CAN DANCE, KATATONIA, WHITESNAKE, GORGOROTH, RAGE, HIM и др.

   "От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".