На "Kavarna Rock" ще бъде определен притежателят на "Harley-Davidson"

19 юни 2014, 09:35 ч. 1803 / 2 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Кампанията „Еврофутбол дава повече!“ е създадена за любители на силните усещания – такива, които живеят с ритъма на рок музиката и си вдигат адреналина с каране на мотори. От 12 юни участниците в българския букмейкър имат възможността да се сдобият с един от стоте билета за Kavarna Rock 2014. Късметлиите, които ще станат част от най-голямото рок събитие в България, ще станат ясни на 21 юни. Кулминацията на кампанията ще настъпи с началото на рок феста - 28 юни, когато ще стане ясен собственика на голямата награда, мотор Harley Davidson. Така спечелилият ще може да направи първото си кръгче именно в рок столицата на България.

Наградите от Еврофутбол продължават на 5 юли с жребий за 30 колекционерски монети за световното първенство, заедно с три награди на стойност 500 лв. На 16 юли ще има жребий за още парични награди: една от 3 000 лв., една от 2 000 лв. и две от 500 лв.

Отделно за любителите на футбола, които ще дойдат в Каварна, но не искат да пропускат мачовете по време на световното, ще има специална видео стена с размери 6 на 8 метра, на която ще бъдат предавани мачовете от Бразилия.

В кампанията „Еврофутбол дава повече!“ може да се включи всеки, пуснал фиш на стойност минимум 10 лв. за футбол и други спортове или 5 лв. за гонки с кучета. Срещу тях участникът получава скреч карта, предлагаща следните моментни награди: тениска на Kavarna Rock, чаша за бира, плажна кърпа, надуваеми топка или възглавничка, химикалка, запалка, ключодържател, печалба на стойност 1 лев или шапка. В случай че скреч картата е непечеливша, участникът може да се включи в жребиите за седмичните награди като я пусне в специална урна в съответния букмейкърски пункт. Повече информация на www.eurofootball.bg.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ънфъни 19.06.2014 11:12:35 отговори + 0 0
Като цяло тия т.нат. прес рилийзи са един голем ташак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фъни 19.06.2014 10:15:23 отговори + 0 0
Я се разберете с БЕКовете кое е най-голямото рок събитие Или чакате повече хора от Aerosmith
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".