Наближава процесът на Николай Баровски от БАЛКАНДЖИ

28 ное 2005, 02:45 ч. 349 / 9 1
пред./следв.
Кампанията в подкрепа на Николай Баровски от БАЛКАНДЖИ навлиза в най-активния си етап. Процесът срещу него ще се състои на 11 януари 2006 г. в съда в Солун. Според групата адвокатската му защита ще струва между 3000 и 5000 евро. Поради опасения от необективен процeс, от групата призовават за присъствие на правозащитни организации и медии, както и на представители на официални държавни институции.

   На концерт в клуб "Fans" (28 ноември, понеделник, 22:30 ч.) група БАЛКАНДЖИ ще свири по-сърцато от всякога за всички приятели и фенове на групата, както и ще разкаже по-подробно за ситуацията в която се намира Ники Баровски.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


grey 28.11.2005 12:06:29 отговори + 0 0
Тези, които не знаят подробности, нека посетят и разгледат официалния сайт за случая - http://barovsky.ludost.net/freedom/

В последния пост има публикувана и банкова сметка, така че ако не ви коства много, може да разпространите този линк на още едно-две места, сред познати в icq или по мейл. Не се знае, може пък някой с по-големи финансови възможности да обърне внимание и да помогне. Необходими са доста пари, без които със сигурност един свестен и благ музикант и най-вече човек, ще получи присъда минимум 8-10 години в гръцки затвор - за нещо, което не е извършил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".