Наближават концертите на Sting и Shaggy в Пловдив

6 юни 2018, 11:24 ч. 839 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в Античен театър Пловдив на 19 и 20 юни! [поръчай билет онлайн] Почитателите ще могат да се насладят както на най-обичаните хитове на двамата изпълнители, така и на песни от новия им съвместен албум „44/876“, който излезе на 20-ти април, тази година.

За гостуването си в Пловдив, Sting пристига със собствен шеф готвач, който ще приготви любимите му ястия с най-висококачествени български продукти!

Искаме да напомним, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да намерите в сайта на Ticketpro – www.ticketpro.bg или на място. На 19 и 20 юни Античният театър ще отвори врати в 18:30. Поради големия интерес към събитията, съветваме всички фенове да дойдат по-рано, за да заемат навреме местата си. Концертът ще започне около 20:00 часа, и няма да има съпорт група.

Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години, не е валидна и за двата концерта.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 8.06.2018 13:53:04 отговори + 0 0
Досадници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".