Над 140 млн. долара приходи за филма за QUEEN "Bohemian Rhapsody" за първия уикенд

5 ное 2018, 17:00 ч. 1459 / 9 9
пред./следв.

   След първия кино-уикенд (2-4 ноември) излъчваната и в България лента за QUEEN и Freddie Mercury "Bohemian Rhapsody" бележи рекордни приходи.

   В САЩ и Канада това става вторият най-касов музикален филми с приходи от 50 млн. долара. В световен мащаб към тях се прибавят още 72,5 млн. долара, плюс 12,5 млн. в Обединеното кралство. 

   Бюджетът на "Bohemian Rhapsody" с Рами Малек ("Mr. Robot", "Една нощ в музея") в главната роля е "само" 52 млн. долара и той е вече почти трикратно изплатен.

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 6.11.2018 15:28:47 отговори + 15 2
Няколко думи за филма.

Чаках го с месеци, но нямах високи очаквания. Дори гледах трейлърите - нещо, което почти никога не правя. От тях се убедих, че Рами Малек ще бъде блестящ в ролята на Фреди, но все още нямах кой знае колко високи очаквания.

И преди съм гледал биографични филми, и преди съм оставал разочарован (визирам биопика за Джим Морисън). Наистина, предпочитам да гледам докумкентални филми пред биографични такива. Много по-достоверни са и без измислиците.

Но точно тук грешах и то яко! Този филм, заедно с филма за Чарли Чаплин с Робърт Дауни Джуниър, са вероятно единствените биографични филми, които някога са оставили добър вкус в устата ми.

Няма да издавам сюжета, а и най-големите фенове на Куин вече със сигурност го знаят, но искам да обърна внимание на това, което прави този филм специален за мен.

Филмът преди всичко разказва историята на един мъж с мечта и истински талант, който успява да се изкачи на върха, но с голямата слава и неочакваните обрати в живота му, следва и неговото падение - и възраждането му! Филмът също така се разказва за четирима от най-великите музиканти на всички времена и малка част от нещата, които ги правят такива - легенди.

Не съм съгласен с колегата по-долу, който каза, че това е филм за хората, които знаят десетина хита на Куин. Това е филм за ВСИЧКИ, без значение колко запознати са с Куин, Фреди Меркюри или рок музиката! Всеки може да научи нещо, ако изгледа този филм, най-малкото колко голяма линост беше Фреди и защо Куин все още са на върха, дори близо 30 години след смъртта му.

Тази събота или неделя ще го гледам повторно с леля ми, която нямаше възможност да дойде последния път. Ако не - ще го гледам за втори път на кино сам, а след това отново ще я поканя, когато може. Определено влезе в личния ми топ 5 - и го препоръчвам на всеки фен на Куин
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 5.11.2018 20:36:25 отговори + 15 8
Малек се е справил блестящо, както и режисьорът Браян Сингер, макар че Декстър Флечър довърши "Бохемска рапзодия". Малки критики към сценаристите, ала филмът е за масовата публика, за хората, които знаят 10-те хита на Queen. Така и трябва да бъде, за друго цели има документални ленти и книги. И като филм за масовата публика, "Бохемска рапзодия" на мен много ми допадна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 6.11.2018 11:04:07 + 6 4
Ми дай за масовата публика да направим и филм където Орфей е негър! ооо, сори.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боб с надница 5.11.2018 17:52:12 отговори + 6 40
Сега ще има втора част, където Фреди възкръсва и става зомби. Така ще проправи път на зомбитата в шоу бизнеса, както направи с гейовете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 5.11.2018 17:58:25 + 16 5
Отвратително.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фреди мангалА 6.11.2018 10:05:52 + 3 15
Koe?Това да си гей,или зомби?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1234 6.11.2018 16:23:22 + 12 1
Отвратително е да си безкрайно тъп . Ако това отговаря на всичките въпроси ще е идеално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МММ 6.11.2018 18:34:25 + 7 1
Четейки мнението ти се чудя колко часа от живота си прекара, за да измислиш такава
върховна глупост само и само да напишеш нещо провокативно....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 6.11.2018 20:04:22 + 4 1
Боб с надница е написал пълна глупост, ама виж колко народ му се вързахме да го коментираме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".