Надникнете зад кулисите при заснемането клипа на METALLICA "Lux Aeterna"

13 дек 2022, 07:44 ч. 536 / 8 2
пред./следв.

   В края на миналия месец METALLICA анонсираха 12-ия си студиен албум "72 Seasons", който ще излезе на 14 април чрез собствения лейбъл на групата "Blackened Recordings".

   Едновременно със съобщението за творбата бе издаден и първият сингъл от нея. Песента се казва "Lux Aeterna" и е придружена от официален видеоклип. Сега бандата предлага да надникните зад кулисите при заснемането на видеото. Вижте бекстейдж кадрите по-долу.

   Продуцент на диска е Greg Fidelman, заедно с James Hetfield и Lars Ulrich. 12-те песни са с общо времетраене малко над 77 минути.

 

metallica

още за:

Metallica


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тцъ 13.12.2022 09:27:09 отговори + 1 1
Още няма достатъчно хайп за тоя албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейт 14.12.2022 13:44:14 + 1 0
Ми то какво да има? Щом това е едно от по-добрите парчета в албума, значи целият албум вече е ясен. После ще има дълбоки излияния на тема, че новите песни са безлични и посредствени. Плюс отговори на заклети фенове, че албумът е страхотен и който не му харесва да ходи да си слуша чалга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".