Награждават с орден басиста на SEPULTURA

23 апр 2008, 21:05 ч. 211 / 7 2
пред./следв.
Басистът на SEPULTURA и единствен оригинален член на групата Paulo Jr. (Paulo Xisto Pinto Junior) е получил едно от най-високите отличия в родната си Бразилия - "Medalha da Inconfidencia", връчен му на 21 април от губернатора на щата Минас Гераиш - Aecio Neves. Медалът е учреден през 1952 г. и се дава на личности, които имат принос в развитието на щата Минас Гераиш и на държавата като цяло.

още за:

SepulturaPaulo Jr.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


akne_and_komedons 25.04.2008 10:51:21 отговори + 0 0
цецо елвиса треа да получи орден стара планина за това че не са му идоли Дъ ХУ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 23.04.2008 22:46:34 отговори + 0 0
Поздравления, най-малко за това което бяха Сепултура... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".