Най-добрите групи, участвали в кампанията в помощ на Снежа, ще получат покана за участие на фестивала в Мездра

9 сеп 2014, 14:36 ч. 330 / 4 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 18 септември 2014 г. (четвъртък), в бар-клуб Адамс (София, ул. Ангиста 6) ще се проведе благотворителен концерт за Снежа Трухчева с участието на групите SAVE YOUR SKIN, EAGLE HEART, CITIZEN ERASED и младия солов китарен изпълнител Кристиян Добрев. Началото на събитието е от 20:00 ч., входът е 5 лева, като цялата събрана сума от входа ще отиде в полза на благотворителната кауза.

Организаторите съобщават, че освен този, ще бъдат организирани още благотворителни концерти, а най-добрите групи ще получат покана за участие на Мото-рок фестивала „Заедно срещу войната на пътя", който ще се проведе в края на месец май 2015 г. в гр. Мездра.

На концертите ще бъдат организирани благотворителни базари, които разполагат с много авторски бижута, книги и сувенири, компакт-дискове, но при желание - винаги може да се дарява и още, нещата се събират, а след приключване на кампанията ще бъдат дарени за друга кауза, на други нуждаещи се от помощ хора.

Снежа Трухчева страда от паркинсон и се нуждае спешно от мозъчна операция, която ще я направи отново пълноценен човек, необходимата сума за лечението й възлиза на 40 000 лева, която е непосилна за нея и близките й. Търсят се групи които искат да се включат в благотворителните кампании, които ще бъдат организирани. Ще бъдат организирани няколко концерта в клуб „Адамс". Ще сме изключително признателни на всички които искат да станат част от едно благородно дело. Желаещите да вземат участие да се свържат с Райна Ангелова на телефон 0877936456.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Усмивки за теб 9.09.2014 18:06:38 отговори + 0 0
Ами да,на таз годишното издание,имаше благотворителен характер фестивала.Просто усещам нотката ти на ирония,а се дразня на такива ! Защо не си го бил чувал...ми потърси проблема някъде в себе си ,при положение ,че се въртя реклама по Радио 1 ,имаше участия в Зи Рок,Радио Христо Ботев,статии се писаха....Явно живееш в информационно затъмнение .Не мога да плюя ,при положение,че се вижда колко труд е вложено в нещо! Вместо да се радвате ,че има такива събития все ще се чудите по какво да плюете.За такива като вас,само чалга панаири !!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Усмивки за теб 9.09.2014 16:18:54 отговори + 1 1
Жалко за тебе де ге! Благотворително дело да заливаш с помията си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Плевен дагйе 9.09.2014 16:32:58 + 0 0
Ама и "фестивала в Мездра" ли е благотворителен? Аз за него питам. И това ако наричаш заливане с помия - не знам какво ще кажеш, ако наистина реша да го направя. Може би трябва проверя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Плевен дагйе 9.09.2014 15:59:44 отговори + 0 1
"фестивала в Мездра"

#КОЙ е фестивала в Мездра? Аз защо не съм го чувал?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ruckarolla 9.09.2014 17:47:56 + 0 0
"Мото-рок фестивала „Заедно срещу войната на пътя", който ще се проведе в края на месец май 2015 г. в гр. Мездра." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".